Idag finns det åtminstone en dator i varje hushåll vilket gör följande pryl-tips perfekt till alla som vill spela ett spratt med familj och vänner! PC Skojaren är en pryl som du kopplar in i datorn och som inte behöver några som helst installeringar. När du väl kopplat i enheten i USB-porten så börjar PC Skojaren att göra okontrollerade ryck och rörelser med muspekaren, samtidigt som den kommer att start och stänga av caps lock. PC Skojaren brukar även skriva lite som den känner och kastar ibland ur sig konstiga fraser och meningar. Du bestämmer själv hur ofta du vill att PC Skojaren ska genomföra sina små hyss.

Även ifall PC Skojaren kan vara ganska grym och driva folk till vansinne så är den väldig säker i och med att den aldrig trycker på enter tangenten. Alltså kan aldrig PC Skojaren stänga ner ett dokument som finns öppet på datorn. 

Bilder på PC Skojaren:
PC Skojaren hos Geekster.sePC Skojaren hos Geekster.se
Köp PC Skojaren hos:
Just nu har vi endast hittat PC Skojaren hos Geekster.se men sannolikt är att PC Skojaren finns hos andra butiker också. Kom dock ihåg att PC Skojaren kanske heter något annat hos de andra butikerna. Priset hos Geekster.se är 149 kr.

19 jan 2013