Har det nånsin hänt dig att du är på resande fot och batteriet på telefonen piper till och visar "20%" och du tänker "shit, jag måste ha batteri på telefonen"? Det har hänt mig otaliga gånger. Oavsett ifall jag suttit på bussen på väg till skolan och insett att jag glömt ladda telefonen under natten och därmed inte har musik att lyssna på under de totalt 70 minuterna tur och retur från skolan. Eller när jag cyklat till sjön där de fiskevattnet är som bäst så har det hänt att batteriet på telefonen svikit mig. Det är därför jag med största rekommendation kan tipsa om en portabel laddare.

Den portabla laddaren fungerar som ett batteri som du enkelt kopplar din telefon till (via USB) och som därefter överför batteri från laddaren till telefonen. Det finns många olika typer av laddare och vissa lämpar sig bättre för vardagligt bruk än andra. Om du exempelvis reser mycket, gillar att campa och tar långa cykelturer så är det rekommenderat med en portabel laddare som har mycket kapacitet, kanske upp emot 10000 mAh. En vanlig smartphone har mellan 1500-2000 mAh kapacitet så en laddare på 10000 mAh laddar din telefon under hela campinghelgen.

Vi ska dock påpeka att en portabel laddare inte bara är till för de som reser mycket. De fungerar lika bra att ha hemma i soffan när eluttaget känns för avlägset. Det är otroligt bekvämt att ligga i soffan med surfplattan, koppla in den i laddstationen och därefter ha batteri för att kolla vidare på film, surfa eller spela spel. Vi kan således rekommendera en portabel laddare till alla, oavsett om du reser mycket, campar mycket eller bara använder telefonen eller surfplattan i soffan.

Du kan hitta mer information om portabla laddare på www.portabelladdare.se - På sidan så jämförs de vanligaste (och bästa) portabla laddarna. Läs också recensioner och se vilka specifikationer varje laddare har.

30 mar 2014