Jag minns själv när jag var liten och såg min brorsa leka med sin bensindrivna (Tror jag det var) radiostyrda bil. När bilen var framme stod jag och drägglade över hur snabbt den åkte och hur bilen bara swischade förbi oss på parkeringen. Då jag äntligen fyllde år så fick jag min första, egna radiostyrda bil. Den var visserligen inte lika snabb som min brorsas, men den var ju min egen!

Nu, nästan 15år senare så är jag inte lika förtjust i radiostyrda bilar. Visst är de grymt roliga men eftersom de bilar som går riktigt snabbt kostar en del pengar är det inget jag väljer att lägga mina pengar på. För en tid sedan såg jag att det fanns en hel del radiostyrda helikoptrar. Jag provflög därefter följande helikopter och var fast! Eftersom jag har kört radiostyrd bil innan och eftersom jag även har körkort är inte en radiostyrd bil spännande och lika roligt längre. Därför är det väldigt kul att få prova på något nytt, en helikopter.

Helikoptern var enkel att flyga och var förvånande allert när jag styrde till med kontrollen. Precis som mycket annat så är en radiostyrd helikopter inget man behöver men den är ack så rolig! Den är snygg att ha i bokhyllan och drar garanterat till sig en hel del blickar och kommentarer. Sen vill alla som ser helikoptern testa den och flyga lite på egen hand.

Bilder på den radiostyrda helikoptern:

radiostyrd helikopter

Köp den hos:


Den radiostyrda helikoptern jag testade finns att köpa här. Priset är 439kr vilket i min mening är helt rättvist då man får mycket för pengarna. Det finns visserligen andra radiostyrda helikoptrar att köpa men i och med att vi endast testat helikoptern på bilden kan vi inte rekommendera andra. Så, är du sugen på att införskaffa dig en cool pryl som du även kan flyga med så ska du skaffa den radiostyrda helikoptern hos Geekster.se.

13 feb 2013