Jag vet med all säkerhet att du, precis som jag låsats svara i telefon genom att sätta lillfingret mot munnen och tummen emot örat. Nu är det faktiskt som så att du på riktigt kan svara i telefon genom att göra just det, sätta lilfingret mot munnen och tumment mot örat!

Hi-Call Bluetoothvantar från Coolstuff har en inbyggd bluetooth som du kopplar till din telefon och när telefonen ringer så svarar du direkt via vanten! Hur häftigt hade det inte varit att enkelt kunna svara i telefon utan att behöva trassla med massa sladdar och plocka upp telefonen. Genom vantarna kan du självfallet svara på samtalet, med det menar vi att du kan trycka på den gröna "svara" knappen på handskens nedrekant. Vill du inte svara på samtalet så klickar du istället "lägg på".

Bilder på Hi-Call Bluetoothvantar:

hi-call bluetoothvantarhi-call bluetoothvantar

Köp Hi-Call Bluetoothvantar hos Coolstuff:

Priset för ett par Hi-Call Bluetoothvantar är 595kr och kan kanske ses som lite högt. Men i och med att produkten uppfyller sin fulla funktionalitet och håller dig varm, samtidigt som den låter dig svara i telefon helt obehindrat gör att vi starkt kan rekommendera den!

Vill du köpa ditt eget par Hi-Call Bluetoothvantar ska du göra det här!

4 mar 2013