Du som besökt vår blogg vet att vi främst tipsar om prylar och mobiltillbehör. Det finns dock betydligt fler bloggar på nätet som gör just detta. En av de bloggar vi själva väljer att följa är Geekblogg.se. Precis som Coolaprylar så bloggar Geekblogg om teknik och prylar, men de skriver också om nyheter kring mobil och webb, något som vi inte gör här i våran blogg.

Nyheterna som kommer ut på Geekblogg är bland annat relaterade till mobilapplikationer och mobilprodukter som nyligen lanserats eller skall lanseras. Ofta är det produkter som vi inte har tillgång till i Sverige men som inom kort troligtvis lanseras. Innehållet i bloggen är bra och informativt, vilket ger dig som besökare förståelse i en hel del coola grejer.

För att skapa ytterligare användbart innehåll finns också guider på geekblogg. Bl.a. information om hur du startar din första hemsida, vart du hittar de bästa prylarna eller vad du ska tänka på när du skaffar ett webbhotell. Mycket nyttig information för alla som gillar webb, teknik och prylar!

27 nov 2014