Precis som all annan utveckling så blir dagens kylskåp både snyggare och bättre. Men det finns mycket vi kan göra för att göra våra kylskåp ännu snyggare. Mitt kylskåp är till exempel både gamalt och slitet vilket gör det lite viktigare att ha snygga magneter som lyfter upp kylskåpet utseende en aning. Magneterna måste vara fungerande (dvs hålla upp viktiga papper) samtidigt som de ser bra ut.

Nedan har jag slistat 3 st olika magneter som alla fungerar toppen. De fungerar toppen i den mening att de håller upp viktiga papper och annat tjaffs på kylskåpet, samtidigt som de är snygga och lite roligare än andra "vanliga" magneter.

  • Sugpropp-Magneter

Sugpropp-Magneter Sugpropp-Magneter

Som ni ser är magneterna utformade likt en avloppsrensare/sugpropp. I varje förpackning finns 5st magneter och de ger som sagt ditt kylskåp en lite skönare look. Magneterna är ganska små och håller därmed endast upp något/några få papper. Men, vad gör det när du ändå har 5st och därmed kan fylla ut hela kylskåpet med dem.

Sugpropp-Magneter - Pris: 69kr

  • Screwed-up Magnets

Screwed Up Magnets Screwed Up Magnets

Det häftiga med Screwed-up Magnets är att de ser ut som riktiga skruvar och kommer därför dra åt sig en hel del uppmärksamhet från gäster och familj som ser dessa för första gången. En garanterad homerun vad gäller kylskåpsmagneter.

Screwed-up Magnets - Pris: 59kr

  • KeyPete

KeyPete - Kylskåpsmagnet och nyckelhållare 

De två tidigare kylskåpsmagneterna är till för att hålla kvar papper på kylskåpet. KeyPete å andra sidan har ett helt annat uppdrag, nämligen att hålla reda på dina nycklar! Om du testar att uttala KeyPete lite saktare och försöker tolka vad du faktiskt säger, så hör du snart att det döljer sig två helt andra ord bakom namnet (KeePit).

KeyPete - Pris: 119kr

16 feb 2013