Ge ut sin egen bok? Vi har tipset!

22 feb 2015

Det finns nog många som funderar över hur man enklast kan få ge ut sin egen bok. Vissa kanske har en grym deckare på lager och vill dela med sig av den medan andra har gått igenom något tungt och vill dela med sig av sin resa. Oavsett vilken typ av bok du vill ge ut kan det varas vårt att få ett bokförlag att trycka din bok. Oroa dig dock inte! Eftersom tekniken är så pass avancerad idag behöver det inte kosta skjortan att trycka sin egen bok. Du kan faktiskt skriva och ge ut din egen berättelse utan att behöva lyfta ett finger (nästan).

Tryck boken i få exemplar

Tidigare så har det varit svårt att få trycka ett fåtal exemplar av en bok. Ofta vill tryckerier ha en order på upp emot 500-1000 böcker för att ens utföra jobbet. Det blir således väldigt dyrt för dig som är privatperson och vill testa dina vingar. Det kan ju vara så att du inte får sålt dessa böcker och därmed slutar upp med ett stort lager böcker som du förlorat pengar på.

Lösningen till det här problemet hittar du på www.vulkanmedia.se. Hos Vulkan kan du som privatperson enkelt beställa hem ett litet antal av dina böcker. Du behöver således inte beställa hem hundra, eller tusentals exemplar, utan det fungerar utmärkt att beställa hem ett 10-tal. Vulkan erbjuder olika paket för den som är intresserad av att trycka sin bok. Antingen beställer du ett lite mindre antal böcker att trycka, eller så beställer du ett desto större antal böcker och samtidigt får möjlighet att sälja din bok via de stora internethandlarna, så som Adlibris och Bokus. JA! Det stämmer! I och med att du väljer något av Vulkans större paket får du samtidigt tillgång till dessa bokhandlare som säljer din bok i sitt sortiment! Riktigt smidigt och passande för dig med större ambitioner.

För dig som vill börja lite lugnare finns något väldigt passande, nämligen print on demand. Genom print on demand trycker du en bok så snart du sålt den. Du kan alltså erbjuda dina besökare på din hemsida eller blogg att köpa din bok. När du väl sålt ett exemplar trycker Vulkan upp boken och skickar den till kunden. Du behöver således inte köpa hem några böcker alls utan kan sälja böckerna och sedan trycka dem. Du sätter självfallet priset på boken själv. Vulkan tar bara kostnaden för att trycka boken, pengarna som blir över blir dina och de kan du använda för att finansiera din nästsa bokutgivning.

Lycka till och hoppas vi får se just din bok på hyllorna och hos internetbokhandlarna! 

Blogg om prylar och teknik

27 nov 2014

Du som besökt vår blogg vet att vi främst tipsar om prylar och mobiltillbehör. Det finns dock betydligt fler bloggar på nätet som gör just detta. En av de bloggar vi själva väljer att följa är Geekblogg.se. Precis som Coolaprylar så bloggar Geekblogg om teknik och prylar, men de skriver också om nyheter kring mobil och webb, något som vi inte gör här i våran blogg.

Nyheterna som kommer ut på Geekblogg är bland annat relaterade till mobilapplikationer och mobilprodukter som nyligen lanserats eller skall lanseras. Ofta är det produkter som vi inte har tillgång till i Sverige men som inom kort troligtvis lanseras. Innehållet i bloggen är bra och informativt, vilket ger dig som besökare förståelse i en hel del coola grejer.

För att skapa ytterligare användbart innehåll finns också guider på geekblogg. Bl.a. information om hur du startar din första hemsida, vart du hittar de bästa prylarna eller vad du ska tänka på när du skaffar ett webbhotell. Mycket nyttig information för alla som gillar webb, teknik och prylar!

Portabel mobilladdare

30 mar 2014

Har det nånsin hänt dig att du är på resande fot och batteriet på telefonen piper till och visar "20%" och du tänker "shit, jag måste ha batteri på telefonen"? Det har hänt mig otaliga gånger. Oavsett ifall jag suttit på bussen på väg till skolan och insett att jag glömt ladda telefonen under natten och därmed inte har musik att lyssna på under de totalt 70 minuterna tur och retur från skolan. Eller när jag cyklat till sjön där de fiskevattnet är som bäst så har det hänt att batteriet på telefonen svikit mig. Det är därför jag med största rekommendation kan tipsa om en portabel laddare.

Den portabla laddaren fungerar som ett batteri som du enkelt kopplar din telefon till (via USB) och som därefter överför batteri från laddaren till telefonen. Det finns många olika typer av laddare och vissa lämpar sig bättre för vardagligt bruk än andra. Om du exempelvis reser mycket, gillar att campa och tar långa cykelturer så är det rekommenderat med en portabel laddare som har mycket kapacitet, kanske upp emot 10000 mAh. En vanlig smartphone har mellan 1500-2000 mAh kapacitet så en laddare på 10000 mAh laddar din telefon under hela campinghelgen.

Vi ska dock påpeka att en portabel laddare inte bara är till för de som reser mycket. De fungerar lika bra att ha hemma i soffan när eluttaget känns för avlägset. Det är otroligt bekvämt att ligga i soffan med surfplattan, koppla in den i laddstationen och därefter ha batteri för att kolla vidare på film, surfa eller spela spel. Vi kan således rekommendera en portabel laddare till alla, oavsett om du reser mycket, campar mycket eller bara använder telefonen eller surfplattan i soffan.

Du kan hitta mer information om portabla laddare på www.portabelladdare.se - På sidan så jämförs de vanligaste (och bästa) portabla laddarna. Läs också recensioner och se vilka specifikationer varje laddare har.

Svara i mobilen med bluetoothvantar

4 mar 2013

Jag vet med all säkerhet att du, precis som jag låsats svara i telefon genom att sätta lillfingret mot munnen och tummen emot örat. Nu är det faktiskt som så att du på riktigt kan svara i telefon genom att göra just det, sätta lilfingret mot munnen och tumment mot örat!

Hi-Call Bluetoothvantar från Coolstuff har en inbyggd bluetooth som du kopplar till din telefon och när telefonen ringer så svarar du direkt via vanten! Hur häftigt hade det inte varit att enkelt kunna svara i telefon utan att behöva trassla med massa sladdar och plocka upp telefonen. Genom vantarna kan du självfallet svara på samtalet, med det menar vi att du kan trycka på den gröna "svara" knappen på handskens nedrekant. Vill du inte svara på samtalet så klickar du istället "lägg på".

Bilder på Hi-Call Bluetoothvantar:

hi-call bluetoothvantarhi-call bluetoothvantar

Köp Hi-Call Bluetoothvantar hos Coolstuff:

Priset för ett par Hi-Call Bluetoothvantar är 595kr och kan kanske ses som lite högt. Men i och med att produkten uppfyller sin fulla funktionalitet och håller dig varm, samtidigt som den låter dig svara i telefon helt obehindrat gör att vi starkt kan rekommendera den!

Vill du köpa ditt eget par Hi-Call Bluetoothvantar ska du göra det här!

Coola sovrumsprylar - Del 1

20 feb 2013

I den här bloggserien så kommer vi skriva om coola sovrumsprylar som du måste ha i din ägo! Eftersom sovrummet ofta är vårt lilla krypin där vi (oftast) kan vara helt själva, utan några jobbiga syskon så gäller det att inreda det här lilla krypinnet med de coolaste prylarna.

Under bloggserien om Coola Sovrumsprylar, vilken som sträcker sig över 4 st delar kommer vi ha följande teman:

 • Väckarklockor (dagens inlägg)
 • Diverse småprylar
 • Bokhyllor, golvmattor och annat gott
 • Teknik och USB-prylar

Så - hoppas ni uppskattar vår serie och kom gärna ihåg att kommentera inlägget så vi vet vad ni gillar och vad ni tycker lite mindre om!

 Eftersom de flesta idag har en iPhone, Samsung, Nokia, HTC eller annan smartphone som de använder som väckarklocka eller påminnelsealarm kan vi anta att behovet av gamla hederliga väckarklockor sjunkit. Jag minns att min väckarklocka hade en sån liten pigg i mitten som slog mot de två metalliska sidorna och fick ifrån sig ett jobbigt, jobbigt ljud. Varje morgon var alltså en mardröm, tänk er själva att vakna till ett jobbigt, högt ljud mitt i skönhetssömnen.

Idag har vi möjlighet att Snooza telefonerna i timmar, vilket jag inte rekommenderar er att göra. Något ni dock bör se över är alla olika typer av snygga väckarklockor som finns ute på marknaden idag.

Star Wars Darth Vader väckarklocka

starwars-klocka.jpg

Star Wars är en världsberömd franchise som i huvudsak består av filmer och serier. Star Wars skapades under 1970-talet av George Lucas och har sedan starten släppt både filmer, serietidningar och figurer genom åren. En av dessa häftiga Star Wars prylar är Star Wars Darth Vader väckarklockan. Klockan är tillverkad av företaget LEGO och ser precis ut som en Darth Vader LEGO-figur. Den är 24cm hög, nästan 14cm bred och har ett djup på ca 9cm.

Nu är jag tyvärr inget riktigt Star Wars fan men oavsett så vill jag ha den hör klockan hemma på mitt nattduksbord. Den är snygg, retro, lagom geekig och fungerar utmärkt. Ett klart måste ifall du är Star Wars fantast och ska inhandla en ny väckarklocka!

Finns att köpa hos:

Väckarklockor med Wake-Up-Light

Wake up lightWake up light

På bilden ser vi en Philips Wake-up Light HF3520/01

Något som varit ganska så revolutionerande inom väckarklockor är dessa så kallade Wake-Up-Lights. Ni vet nog att det bästa sättet att vakna på är när man själv slår upp ögonen när man känner att man fått tillräckligt med sömn. Det är precis det Wake-Up-Light försöker åstakomma genom att lysa upp ditt rum en kort stund innan din klocka faktiskt ringer. I och med att du, helt undermedvetet känner av ljuset som börjar fylla hela ditt rum (likt när solen går upp) har du inte lika svårt för att gå upp när klockan väl ringer. 

Väckarklockor med Wake-up Light kostar olika beroende på vilken kvalité du vill ha, precis som det är med mycket annat. Priset ligger dock omkring 1000-1200 kr för en Philips Wake-up Light HF3520/01, vilket är en bra väckarklocka med bra ljus!

Några väckarklockor med Wake-Up-Light hittar du här:

Memory Alarm Clock

Memory Alarm ClockMemory Alarm Clock

Det finns vissa av oss som är experter på att trycka på snooze knappen gång på gång då klockan ringer. Memory Alarm Clock är en klocka som inte ger dig den möjligheten. De fyra knapparna på klockan blinkar i en viss formation (ex grön, blå, gul, röd) och det gäller att du trycker samma formation för att stänga av alarmet. Du kan alltså inte helt omedvetet, med halvt slutna ögon trycka igång snooze och fortsätta sova. Memory Alarm Clock är alltså en rolig, praktisk och cool väckarklocka som de flesta hade uppskattat.

Memory Alarm Clock kan du köpa här:

 

Flying Alarm Clock

Flying Alarm ClockFlying Alarm Clock

Har du ytterligare lite svårare med att gå upp och Memory Alarm Clock inte fungerar? Då är Flying Alarm Clock något för dig! Väckarklockan skjuter iväg en propeller när klockan ringer och för att stänga av klockan måste DU gå upp ur sängen, leta reda på propellern och sätta tillbaka den på dess plats. En grym rolig väckarklocka som gör sig snygg på skrivbordet.

Flying Alarm Clock kan du köpa här:

 Så där - Det var vårat första inlägg i våran serie om Coola Sovrumsprylar. Tack för att du läste och gillade du våra tips ber vi dig att dela inlägget via facebook eller twitter!

Hade gott!

3 st coola och praktiska kylskåpsmagneter

16 feb 2013

Precis som all annan utveckling så blir dagens kylskåp både snyggare och bättre. Men det finns mycket vi kan göra för att göra våra kylskåp ännu snyggare. Mitt kylskåp är till exempel både gamalt och slitet vilket gör det lite viktigare att ha snygga magneter som lyfter upp kylskåpet utseende en aning. Magneterna måste vara fungerande (dvs hålla upp viktiga papper) samtidigt som de ser bra ut.

Nedan har jag slistat 3 st olika magneter som alla fungerar toppen. De fungerar toppen i den mening att de håller upp viktiga papper och annat tjaffs på kylskåpet, samtidigt som de är snygga och lite roligare än andra "vanliga" magneter.

 • Sugpropp-Magneter

Sugpropp-Magneter Sugpropp-Magneter

Som ni ser är magneterna utformade likt en avloppsrensare/sugpropp. I varje förpackning finns 5st magneter och de ger som sagt ditt kylskåp en lite skönare look. Magneterna är ganska små och håller därmed endast upp något/några få papper. Men, vad gör det när du ändå har 5st och därmed kan fylla ut hela kylskåpet med dem.

Sugpropp-Magneter - Pris: 69kr

 • Screwed-up Magnets

Screwed Up Magnets Screwed Up Magnets

Det häftiga med Screwed-up Magnets är att de ser ut som riktiga skruvar och kommer därför dra åt sig en hel del uppmärksamhet från gäster och familj som ser dessa för första gången. En garanterad homerun vad gäller kylskåpsmagneter.

Screwed-up Magnets - Pris: 59kr

 • KeyPete

KeyPete - Kylskåpsmagnet och nyckelhållare 

De två tidigare kylskåpsmagneterna är till för att hålla kvar papper på kylskåpet. KeyPete å andra sidan har ett helt annat uppdrag, nämligen att hålla reda på dina nycklar! Om du testar att uttala KeyPete lite saktare och försöker tolka vad du faktiskt säger, så hör du snart att det döljer sig två helt andra ord bakom namnet (KeePit).

KeyPete - Pris: 119kr

Mest köpta iPhone apparna

15 feb 2013

iPhone och dess applikationsmarknad App Store har sålt över 25 miljarder (25 000 000 000) sedan starten och de 10 mest köpta apparna har vi valt att lista nedan. Listan är dock inte släppt från Apple själva utan från en tredje part som meddelar att listan är till 95% riktig.

 • #10 - Camera+

Eftersom Instagram kräver att dina bilder publiceras på din instagramprofil är det många som väljer bort appen då de vill ta egna bilder. Camera+ är appen som låter dig redigera bilderna och spara dom på telefonens egna minne.

Camera+Camera+Camera+

 • #9 - Pocket God

Även om inte Pocket God är lika populärt i Sverige som i resten av världen så har appen gjort succé. iPhone användare verkar vilja vara gudar och appen låter dig vara precis det, en gud. I appen får du själv välja vilken typ av gud du själv vill vara.

Pocket God

 • #8 - Angry Birds Rio

Angry Birds är "the mother of all apps" så att säga. Angry Birds Rio är dock en annan version av spelet och går ut på att skjuta iväg de små fåglarna och därigenom samla så mycket poäng som möjligt.

Angry Birds Rio

 • #7 - Tiny Wings

Det spel jag spelat näst mest på min iPhone (efter mitt favvospel Clash of Clans ;) är Tiny Wings. Spelet som är utvecklat i Tyskland av Andreas Illiger gjorde succé på App Store då appen släpptes. Genom att trycka ner fingret på skärmen (dvs trycka) så dyker den lilla fågeln och när du släpper så vill fågeln flyga iväg. Men, för att få så mycket poäng som möjligt gäller det att i rätt tid dyka ned med fågeln och i rätt tid släppa, för att få en så bra flygning som möjligt.

Tiny Wings

 • #6 - Words With Friends

De flest av oss här i Sverige har nog spelat Wordfeud. Word with friends är precis samma sak, fast slog igenom stort på den engelsktalande marknaden. Word With Friends är i Alfapet fast på telefonen. Du spelar mot någon av dina vänner eller en slumpvis vald motståndare. Väldigt beroendeframkallande spel som kräver ett väldigt stort ordförråd.

Word With FriendsWord With FriendsWord With Friends


Nu har vi kommit halvvägs genom listan! Scrolla vidare för att se vilka appar som är det mest köpta iPhone apparna i historien!


 • #5 - Angry Birds Seasons

Ännu en gång har vi Angry Birds på listan. Den här gången är det Angry Birds Seasons som finns här på 5 platsen. Tidigare såg vi Angry Birds Rio (plats 8). Det unika och väldigt uppskattade med Angry Birds Seasons är att spelet uppdaterar sig i samband med att en ny säsong/högtid närmar sig. Appen uppdateras alltså vid alla hjärtans dag, det kinesiska nyåret, nyår och alla andra stora säsong/högtider som inträffar.

Angry Birds Seasons

 • #4 - Cut The Rope

På plats nummer 4 har vi ytterligare ett spel. Cut The Rope går ut på att du, med hjälp av ditt finger, skär av den tråd som håller i godiset. Godiset ska dock falla så godismonstret (dvs din karaktär) får det.

Cut The RopeCut The RopeCut The Rope

 • #3 - Doodle Jump

Äntligen har vi nått prispallen! På plats nummer 3 hittar vi Doodle Jump. Ett spel som i alla fall jag förknippar med Icy Tower (som jag spelade mycket för många år sen). Spelet går ut på att du ska hoppa mellan olika avsatser för att nå nya höjder och därigenom kamma hem mer poäng. Det finns diverse olika uppgraderingar du kan samla på vägen som gör det lättare för dig att komma högt.

Doodle JumpDoodle JumpDoodle Jump

 • #2 - Fruit Ninja

Ett av de roligaste spelen jag spelat på iPhone, och kanske det mest beroendeframkallande är Fruit Ninja. Spelet går ut på att det slängs upp frukter som du måste slica med ditt finger. Missar du 3 frukter (om jag minns rätt) så förlorar du. Ju längre tiden går ju fler frukter slängs upp. Du kan självfallet få mer poäng ifall du slicar fler frukter i ett svep, en så kallad combo. Rekommenderar starkt att ladda ner spelet och tävla mot alla nära och kära!

Fruit Ninja

 • #1 - Angry Birds

Inte helt oväntat så har vi Angry Birds på förstaplatsen. Spelet har gjort sådan succé så nu finns det även godis, kläder och nöjesparker som följer temat Angry Birds.

Angry Birdsangrybirdsthemepark-654x354.jpgAngry Birds Candy


Radiostyrd Helikopter - En grymt rolig pryl

13 feb 2013

Jag minns själv när jag var liten och såg min brorsa leka med sin bensindrivna (Tror jag det var) radiostyrda bil. När bilen var framme stod jag och drägglade över hur snabbt den åkte och hur bilen bara swischade förbi oss på parkeringen. Då jag äntligen fyllde år så fick jag min första, egna radiostyrda bil. Den var visserligen inte lika snabb som min brorsas, men den var ju min egen!

Nu, nästan 15år senare så är jag inte lika förtjust i radiostyrda bilar. Visst är de grymt roliga men eftersom de bilar som går riktigt snabbt kostar en del pengar är det inget jag väljer att lägga mina pengar på. För en tid sedan såg jag att det fanns en hel del radiostyrda helikoptrar. Jag provflög därefter följande helikopter och var fast! Eftersom jag har kört radiostyrd bil innan och eftersom jag även har körkort är inte en radiostyrd bil spännande och lika roligt längre. Därför är det väldigt kul att få prova på något nytt, en helikopter.

Helikoptern var enkel att flyga och var förvånande allert när jag styrde till med kontrollen. Precis som mycket annat så är en radiostyrd helikopter inget man behöver men den är ack så rolig! Den är snygg att ha i bokhyllan och drar garanterat till sig en hel del blickar och kommentarer. Sen vill alla som ser helikoptern testa den och flyga lite på egen hand.

Bilder på den radiostyrda helikoptern:

radiostyrd helikopter

Köp den hos:


Den radiostyrda helikoptern jag testade finns att köpa här. Priset är 439kr vilket i min mening är helt rättvist då man får mycket för pengarna. Det finns visserligen andra radiostyrda helikoptrar att köpa men i och med att vi endast testat helikoptern på bilden kan vi inte rekommendera andra. Så, är du sugen på att införskaffa dig en cool pryl som du även kan flyga med så ska du skaffa den radiostyrda helikoptern hos Geekster.se.

Ett litet och praktiskt dörrlarm/fönsterlarm

11 feb 2013

Visst vore det tryggt att ha ett larm installerat hemma? Nackdelen med larm är dock att de kräver dyra avgifter, vilket en yngling som jag inte har råd med för tillfället. När jag kikat igenom larmmarknaden så finns det en rad olika leverantörer att välja mellan. Men, det jag egentligen är rädd för är att någon utomstående ska klampa in i mitt hem medan jag ligger och sover. Därför vore det mest praktiska att ha ett larm kopplat till dörrar och fönster som är lättåtkomliga från marknivå, ett larm som bara tjuter högt och därmed skrämmer iväg bovarna.

Dörrvakt från Geekster.se är lösningen på mina problem. Ingen avancerad installation krävs utan larmet är endast en praktisk pryl som jag själv kan montera upp. Larmet börjar tjuta då de två magneterna separeras, exempelvis när en dörr eller ett fönster öppnas (se bilder nedan för tydligare beskrivning). Dörrvakt larmet drivs med två st AAA-batterier och håller därefter bovarna borta!

Bilder på dörrvakt (larm):

dörrvakt larmdörrlarm

Här köper du dörrlarm/fönsterlarm:

Det finns olika typer av dörrlarm på marknaden och vissa är bättre än andra. På Geekster.se kostar dörrlarmet/fönsterlarmet 119kr och kommer levererad i en förpackning med engelska instruktioner. Två AAA-batterier krävs, vilka ej ingår i förpackningen.

Undercover Mobile - Skydda din smartphone

10 feb 2013

Smuts, vatten, stötar och fall. Det är vad din telefon utsätts för. Många använder sig utav skal och skärmskydd för att skydda sin telefon, vilket är positivt. Men många tänker inte på att även damm och smuts kan sätta sig i högtalare, 3.5mm-jack och därigenom förstöra telefonens funktioner. Undercover Mobile löser alla dina problem. Den skyddar emot fall och stötar smatidigt som den är snygg och håller vatten borta.

Undercover Mobile

Undercover Mobile är en uppföljare till Undercover Laptop men kom tidigare än Undercover Pad. Det lilla fodralet som kan skydda dina nyklar, betalkort, mobiltelefon och mp3-spelare har måtten 13x10cm och försluts med karbordband som finns placerat på fodralets ovansida. Är du intresserad av att köpa en egen grymt snygg och praktisk Undercover Mobile ska du besöka Geekster.se, där den kostar 99kr.

5 st coola alla hjärtans dag-prylar

10 feb 2013

Alla hjärtans dag närmar sig och många har planerat att tillbringa dagen, eller framför allt kvällen tillsammans med någon kär. För att göra din och din parters upplevelse lite mysigare rekommenderar vi därför er att köpa följande coola prylar. De är rekommenderade av oss till er eftersom vi vill att ni förstå fördelarna med att ha lite prylar och annat skoj som gör vardagen lite bättre.

1. Chokladfontän (Pris: 129-399kr)

0b44b3ab3a670dea6a78a4c457fd242a.jpg

Det har blivit allt vanligare med chokladfontäner i hemmet under de senaste åren. Butiker runtom i landet har börjat ta in fler varianter i fler antal färger. Men varför är då en chokladfontän en "alla hjärtans dag-pryl"? Faktum är att (de flesta tjejer) älskar choklad. Mörk choklad är även bra för blodsockret minskar samtidigt risken för stroke. Att du, tillsammans med din partner sen kan sitta med en skål marshmallows, godis och skivad frukt och doppa dessa i smält choklad är otroligt romantiskt i sig. Vi vill även tipsa om att chokladfontänen tas fram efter maten och att lite skön, lugn musik spelas i bakgrunden. Här har vi en spotify-lista som kan fungera under kvällen.

2. Kisstixx (Pris: 49kr)

9dbd3a6a08428a98fb39d5f4b190d128.jpgba8aac80d56f63a37dc94fd1534778c3.jpg

Kisstixx säger vi på CoolaPrylar.n.nu och du säger sägert "va?". Jo, nu ska vi berätta. Kisstixx är en riktigt cool läppbalsam. Det unika med Kisstixx är att du applicerar på ett tunnt lager av Kisstixx på dina läppar med den ena tuben och låter din parter använda den andra tupen. När ni sedan kysser varandra uppstår en kemisk reaktion som gör att er kyss får en unik smak! Hur jädra coolt är inte det?!

Många som firar alla hjärtans dag har varit tillsammans en längre tid och därför är Kisstixx PERFEKT för er. I och med att ni (även om det är bra) kysst varandra 100-tals, om inte 1000-tals gånger så kan det vara härligt med lite nytt. Kisstixx hittar ni på Coolstuff.se och priset är 49kr, vilket är ett bra pris.

3. Luftballong för två (ca 3.590kr)

001.jpgvy.jpg

Visst, det är ganska kostsamt men det är även romantiskt, spännande, mäktigt och det skapar otroligt många nya minnen som du och din parter kan ha med er genom åren! Det gäller dock att se igenom vilka städer som erbjuder luftballongsturer. Vi rekommenderar dock att se igenom vilka städer som ni kan relatera till och hellre ta en stad ni besökt tidigare. Luftballong finns att beställa via en rad olika sajter men vi har valt att lista de vanligaste:

4. Naugthy Knot (ca 159kr)

21-1246-20090202110241.jpgcapture.jpg

Okej, nu blir det lite mer intima prylar vi tipsar om. Vi vet ju alla att attraktion är en del av kärlek och därför är det väldigt rimligt att vi tipsar om Naughty Knot. Som ni kan se på bilderna ovna så är Naughty Knot en rosett som sätts över kroppen och därmed täcker de lite mer privata delarna, samtidigt som det visar tillräckligt mycket för att din partner ska vilja knyta upp rosetten. 

Naughty Knot är en internationell bästsäljare kring alla hjärtans dag och det är inte mer än rimligt att även du och din partner ska införskaffa en snygg rosett inför alla hjärtans dag. Precis som med mycket annat så finns Naughty Knot att köpa hos en del butiker och sajter, men som vanligt har vi valt att tipsa om ett par pålitliga sådana:

5. 52 Weeks of Naughty Nights (ca 159kr)

mm06005.jpg

Många känner nog igen sig i att saker och ting börjar bli lite tråkiga. Du och din partner kanske inte är lika spontana som ni brukade vara. Mannen i förhållandet överraskar inte med blommor och middagar längre medan kvinnan inte längre bär sexiga underkläder, vilket är helt OK. När man lever ihop och har varit ett par länge så finns mycket annat som tar tid och då kanske man bara vill komma hem och ta det lugnt i soffan, tillsammans med sin partner.

Så - hur kan vi ändra på det här? Hur kan vi göra era dagar och nätter mer händelserika och spännande? Jo, tillsammans med 52 Weeks of Naught Nights! I paketet följer 26 st anvisningar för henne och 26 st anvisningar för honom. Totalt finns det 1 anvisning för varje ny vecka, hela året! Anvisningen kan inte läsas förens det skrapats fram (likt en skraplott) och när du skrapat fram din anvisning är det bara att fullfölja den och göra din partner glad! Kom ihåg att du måste orka och kämpa för att hålla ett förhållande vid liv, därför är 52 Weeks of Naught Nights en perfekt present, till er båda!

Du kan köpa 52 Weeks of Naught Nights hos Coolstuff.se, priset är 149kr.

Mugghållare - Hjälper dig att hålla koll på kaffet

9 feb 2013

Spenderar du större tiden av din dag vid ett skrivbord så vet du hur försiktig man är när man hämtat en kopp nybryggt kaffe. Man går sakta fram och placerar koppen på en plan yta och föreställer sig "shit, tänk ifall jag spillde över ALLA mina papper och min dator". Risken finns faktiskt att just det händer. Spiller du ut ditt kaffe så finns risken att allt ditt jobb förstörs och ytterligare timmar måste läggas ner på göra något som du redan gjort en gång.

För att reducera risken att spilla men samtidigt få sin goda kopp kaffe på morgonen ska du köpa dig en egen Mugghållare. På ett enkelt och praktiskt sätt sätter du fast mugghållaren på bordsskivan och ställer därefter kaffet i den. Mugghållaren fungerar bäst på bordskivor med måtten ~3cm.

Bilder på Mugghållaren:

MugghållareMugghållare

 

Köp Mugghållaren hos:

Priset på mugghållaren är rättvist (49kr) och du har därför möjlighet att köpa fler än en mugghållare, en till kontoret och en till hemmet. Vi rekommenderar dig att köpa ditt/dina exemplar av mugghållaren hos Geekster.se.

Skaffa en snygg hoodie till din iPad

1 feb 2013

Idag finns det 100-tals, om inte 1000-tals olika skal och fodral till iPad1, iPad2 och iPad3. Lika många skal finns till andra surfplattor ute på marknaden, exempelvis Samsung Galaxy Tab. Mätningar visar dock att iPad fortfarande är den populäraste surfplattan så därför anser vi på CoolaPrylar att ni läsare bör få ytterligare ett tips kring hur ni kan skydda er iPad.

iPad Hoodie är ett grymt snygg och modern fodral. Order "hoodie" som pryder produktens namn signalerar ju att det är någon form av "luvtröja". Det är precis vad det är, en luvtröja till din iPad. På framsidan av luvtröjan finns det ett litet fack där du kan placera små föremål som du vill ha nära din iPad, laddningskabel exempelvis. iPad Hoodie är helt tillverkad i textil och är designad av det Londonbaserade företaget Luckies of London.

Fodralet går självfallet att använda till andra surfplattor som har ungefär liknande storlek som iPad. Produkten är en perfekt present att ge bort till i princip alla som har en iPad. Eftersom den är väldigt genusneutral passar den både tjejer och killar, i alla åldrar. En av oss på CoolaPrylar använder iPad Hoodie och är supernöjd med den och därför kan vi starkt rekommendera det till er läsare!

Bilder på iPad Hoodie:
iPad HoodieiPad Hoodie

Pris för iPad Hoodie:
Den enda webbutik vi känner till som säljer iPad Hoodie är Geekster och där kostar den 179 kr. Du har även 30 dagars öppet köp och får samtidigt bra bemötande av personalen. Vill du köpa din egen iPad Hoodie ska du klicka dig in här.

KeyPete - Kylskåpsmagnet och nyckelhållare

29 jan 2013

Som studen inser jag ofta att jag inte har en aning om vart mina nycklar finns. Eftersom jag inte har någon förutbestämd plats för vart jag alltid lägger mina nycklar är det inte helt ovanligt att jag springer runt som en galning 2 minuter innan bussen kommer och letar efter mina nycklar. Jag vet en del studenter som dumpar allt innanför dörren och låter både nycklar, plånbok och mobiltelefon ligga på en liten byrå intill dörren. Men, eftersom de flesta studenter (precis som jag) har en mindre lägenhet är det på tiden att de skaffar en KeyPete.

KeyPete är en trogen kamrat som bokstavligttalat hänger från ditt kylskåp. I och med KeyPetes starka magnet kan du enkelt hålla nycklarna undertill honom och BAAM, KeyPete har dina nycklar. Nu behöver du alltså inte yra runt och leta efter dina nycklar, skaffar bara KeyPete och låt honom göra jobbet!

Bilder på KeyPete:
KeyPete - Kylskåpsmagnet och nyckelhållare

Köp KeyPete hos:

Det finns ett fåtal butiker som säljer KeyPete. Vi kan dock rekommendera att ni köper KeyPete på följande sida. Anledningen till att vi rekommenderar er att köpa KeyPete från Geekster.se är av följande anledningar:

 1. De säljer endast orginalprodukter, dvs inga kopior inköpta från exempelvis Kina.
 2. De har 30 dagars öppet köp på alla produkter.
 3. Erbjuder fri frakt på alla köp över 600kr. Annars är frakten 49kr.
 4. Snabb och bra support, alltid svar inom 24h!

Ge din bebis en mustasch-napp att trivas i

21 jan 2013

Du som läser det här inlägget har nångång varit så pass liten så du antingen har druckit ur nappflaska, använt en napp eller sugit på tummen. Föreställ dig då ifall du, som en liten bebis haft en mustasch-napp istället. Tänk dig även alla kort som hade tagits på dig med den snygga nappen och alla goda minnen du haft. Så min fråga till dig är; varför köpa tråkiga nappar när du kan köpa en mustasch-napp som ger goda minnen?

Hur som helst, jag har köpt en napp till min brorson och det finns inget vi gillar mer än när han staplar in i vardagsrummet med sin mustasch-napp i munnen. Vi ler ALLTID när det sker och har säkert 100-tals bilder på honom när han i olika positioner stolt visar upp sin napp. Det skulle inte förvåna mig ifall en av dessa 100-tals bilder blir den bild min brorson använder på sitt studentkort.

Nog om det, nu ska vi snacka lite mer om produkten. Nappen tillverkad av silikon och är helt fri från BPA. För att skydda nappen ytterligare så kommer den i en plastförpackning. Vi kan även garantera att de webbutiker vi tipsar om här nedan säljer 100% äkta mustasch-nappar, dvs inga kopior från Asien som kan vara skadligt för dig och din bebis!

Bilder på Mustasch-napp:

Mustasch-nappMustasch-napp
Pris på Mustasch-napp:
Priset varierar lite från butik till butik men generellt ligger det på mellan 99-119 kronor. Kom även ihåg att de buitker vi tipsar om här säljer orginalprodukten som tillverkas och säljs från företaget Fred&Friends.

← Äldre inlägg