Idag finns det 100-tals, om inte 1000-tals olika skal och fodral till iPad1, iPad2 och iPad3. Lika många skal finns till andra surfplattor ute på marknaden, exempelvis Samsung Galaxy Tab. Mätningar visar dock att iPad fortfarande är den populäraste surfplattan så därför anser vi på CoolaPrylar att ni läsare bör få ytterligare ett tips kring hur ni kan skydda er iPad.

iPad Hoodie är ett grymt snygg och modern fodral. Order "hoodie" som pryder produktens namn signalerar ju att det är någon form av "luvtröja". Det är precis vad det är, en luvtröja till din iPad. På framsidan av luvtröjan finns det ett litet fack där du kan placera små föremål som du vill ha nära din iPad, laddningskabel exempelvis. iPad Hoodie är helt tillverkad i textil och är designad av det Londonbaserade företaget Luckies of London.

Fodralet går självfallet att använda till andra surfplattor som har ungefär liknande storlek som iPad. Produkten är en perfekt present att ge bort till i princip alla som har en iPad. Eftersom den är väldigt genusneutral passar den både tjejer och killar, i alla åldrar. En av oss på CoolaPrylar använder iPad Hoodie och är supernöjd med den och därför kan vi starkt rekommendera det till er läsare!

Bilder på iPad Hoodie:
iPad HoodieiPad Hoodie

Pris för iPad Hoodie:
Den enda webbutik vi känner till som säljer iPad Hoodie är Geekster och där kostar den 179 kr. Du har även 30 dagars öppet köp och får samtidigt bra bemötande av personalen. Vill du köpa din egen iPad Hoodie ska du klicka dig in här.

1 feb 2013