Alla hjärtans dag närmar sig och många har planerat att tillbringa dagen, eller framför allt kvällen tillsammans med någon kär. För att göra din och din parters upplevelse lite mysigare rekommenderar vi därför er att köpa följande coola prylar. De är rekommenderade av oss till er eftersom vi vill att ni förstå fördelarna med att ha lite prylar och annat skoj som gör vardagen lite bättre.

1. Chokladfontän (Pris: 129-399kr)

0b44b3ab3a670dea6a78a4c457fd242a.jpg

Det har blivit allt vanligare med chokladfontäner i hemmet under de senaste åren. Butiker runtom i landet har börjat ta in fler varianter i fler antal färger. Men varför är då en chokladfontän en "alla hjärtans dag-pryl"? Faktum är att (de flesta tjejer) älskar choklad. Mörk choklad är även bra för blodsockret minskar samtidigt risken för stroke. Att du, tillsammans med din partner sen kan sitta med en skål marshmallows, godis och skivad frukt och doppa dessa i smält choklad är otroligt romantiskt i sig. Vi vill även tipsa om att chokladfontänen tas fram efter maten och att lite skön, lugn musik spelas i bakgrunden. Här har vi en spotify-lista som kan fungera under kvällen.

2. Kisstixx (Pris: 49kr)

9dbd3a6a08428a98fb39d5f4b190d128.jpgba8aac80d56f63a37dc94fd1534778c3.jpg

Kisstixx säger vi på CoolaPrylar.n.nu och du säger sägert "va?". Jo, nu ska vi berätta. Kisstixx är en riktigt cool läppbalsam. Det unika med Kisstixx är att du applicerar på ett tunnt lager av Kisstixx på dina läppar med den ena tuben och låter din parter använda den andra tupen. När ni sedan kysser varandra uppstår en kemisk reaktion som gör att er kyss får en unik smak! Hur jädra coolt är inte det?!

Många som firar alla hjärtans dag har varit tillsammans en längre tid och därför är Kisstixx PERFEKT för er. I och med att ni (även om det är bra) kysst varandra 100-tals, om inte 1000-tals gånger så kan det vara härligt med lite nytt. Kisstixx hittar ni på Coolstuff.se och priset är 49kr, vilket är ett bra pris.

3. Luftballong för två (ca 3.590kr)

001.jpgvy.jpg

Visst, det är ganska kostsamt men det är även romantiskt, spännande, mäktigt och det skapar otroligt många nya minnen som du och din parter kan ha med er genom åren! Det gäller dock att se igenom vilka städer som erbjuder luftballongsturer. Vi rekommenderar dock att se igenom vilka städer som ni kan relatera till och hellre ta en stad ni besökt tidigare. Luftballong finns att beställa via en rad olika sajter men vi har valt att lista de vanligaste:

4. Naugthy Knot (ca 159kr)

21-1246-20090202110241.jpgcapture.jpg

Okej, nu blir det lite mer intima prylar vi tipsar om. Vi vet ju alla att attraktion är en del av kärlek och därför är det väldigt rimligt att vi tipsar om Naughty Knot. Som ni kan se på bilderna ovna så är Naughty Knot en rosett som sätts över kroppen och därmed täcker de lite mer privata delarna, samtidigt som det visar tillräckligt mycket för att din partner ska vilja knyta upp rosetten. 

Naughty Knot är en internationell bästsäljare kring alla hjärtans dag och det är inte mer än rimligt att även du och din partner ska införskaffa en snygg rosett inför alla hjärtans dag. Precis som med mycket annat så finns Naughty Knot att köpa hos en del butiker och sajter, men som vanligt har vi valt att tipsa om ett par pålitliga sådana:

5. 52 Weeks of Naughty Nights (ca 159kr)

mm06005.jpg

Många känner nog igen sig i att saker och ting börjar bli lite tråkiga. Du och din partner kanske inte är lika spontana som ni brukade vara. Mannen i förhållandet överraskar inte med blommor och middagar längre medan kvinnan inte längre bär sexiga underkläder, vilket är helt OK. När man lever ihop och har varit ett par länge så finns mycket annat som tar tid och då kanske man bara vill komma hem och ta det lugnt i soffan, tillsammans med sin partner.

Så - hur kan vi ändra på det här? Hur kan vi göra era dagar och nätter mer händelserika och spännande? Jo, tillsammans med 52 Weeks of Naught Nights! I paketet följer 26 st anvisningar för henne och 26 st anvisningar för honom. Totalt finns det 1 anvisning för varje ny vecka, hela året! Anvisningen kan inte läsas förens det skrapats fram (likt en skraplott) och när du skrapat fram din anvisning är det bara att fullfölja den och göra din partner glad! Kom ihåg att du måste orka och kämpa för att hålla ett förhållande vid liv, därför är 52 Weeks of Naught Nights en perfekt present, till er båda!

Du kan köpa 52 Weeks of Naught Nights hos Coolstuff.se, priset är 149kr.

10 feb 2013