Som studen inser jag ofta att jag inte har en aning om vart mina nycklar finns. Eftersom jag inte har någon förutbestämd plats för vart jag alltid lägger mina nycklar är det inte helt ovanligt att jag springer runt som en galning 2 minuter innan bussen kommer och letar efter mina nycklar. Jag vet en del studenter som dumpar allt innanför dörren och låter både nycklar, plånbok och mobiltelefon ligga på en liten byrå intill dörren. Men, eftersom de flesta studenter (precis som jag) har en mindre lägenhet är det på tiden att de skaffar en KeyPete.

KeyPete är en trogen kamrat som bokstavligttalat hänger från ditt kylskåp. I och med KeyPetes starka magnet kan du enkelt hålla nycklarna undertill honom och BAAM, KeyPete har dina nycklar. Nu behöver du alltså inte yra runt och leta efter dina nycklar, skaffar bara KeyPete och låt honom göra jobbet!

Bilder på KeyPete:
KeyPete - Kylskåpsmagnet och nyckelhållare

Köp KeyPete hos:

Det finns ett fåtal butiker som säljer KeyPete. Vi kan dock rekommendera att ni köper KeyPete på följande sida. Anledningen till att vi rekommenderar er att köpa KeyPete från Geekster.se är av följande anledningar:

  1. De säljer endast orginalprodukter, dvs inga kopior inköpta från exempelvis Kina.
  2. De har 30 dagars öppet köp på alla produkter.
  3. Erbjuder fri frakt på alla köp över 600kr. Annars är frakten 49kr.
  4. Snabb och bra support, alltid svar inom 24h!
29 jan 2013