Du som läser det här inlägget har nångång varit så pass liten så du antingen har druckit ur nappflaska, använt en napp eller sugit på tummen. Föreställ dig då ifall du, som en liten bebis haft en mustasch-napp istället. Tänk dig även alla kort som hade tagits på dig med den snygga nappen och alla goda minnen du haft. Så min fråga till dig är; varför köpa tråkiga nappar när du kan köpa en mustasch-napp som ger goda minnen?

Hur som helst, jag har köpt en napp till min brorson och det finns inget vi gillar mer än när han staplar in i vardagsrummet med sin mustasch-napp i munnen. Vi ler ALLTID när det sker och har säkert 100-tals bilder på honom när han i olika positioner stolt visar upp sin napp. Det skulle inte förvåna mig ifall en av dessa 100-tals bilder blir den bild min brorson använder på sitt studentkort.

Nog om det, nu ska vi snacka lite mer om produkten. Nappen tillverkad av silikon och är helt fri från BPA. För att skydda nappen ytterligare så kommer den i en plastförpackning. Vi kan även garantera att de webbutiker vi tipsar om här nedan säljer 100% äkta mustasch-nappar, dvs inga kopior från Asien som kan vara skadligt för dig och din bebis!

Bilder på Mustasch-napp:

Mustasch-nappMustasch-napp
Pris på Mustasch-napp:
Priset varierar lite från butik till butik men generellt ligger det på mellan 99-119 kronor. Kom även ihåg att de buitker vi tipsar om här säljer orginalprodukten som tillverkas och säljs från företaget Fred&Friends.

21 jan 2013